Volvo Cars appen

• Vad är Volvo Cars-appen?
    Volvo Cars-appen är en tjänst som förenklar din vardag och hjälper dig att få ut mer av din Volvo. Innehåll och funktioner är optimerade för din bil och dina tjänster. Appen erbjuder information, manualer, support och servicebokning. För uppkopplade bilar erbjuds även bilstatus och fjärrstyrning av praktiska fordonsfunktioner.

Hur får jag min pinkod till Volvo On Call?
    För att få tillgång till appen behöver du kontakta en återförsäljare. Du är varmt välkommen att komma in till oss på plats eller via vår chatt (det krävs då att du har tillgång till Bank ID). Du måste vara ägare på bilen.

Vad är Volvo ID?
    Volvo ID är ditt unika konto hos Volvo Cars. Det fungerar som dina användaruppgifter för att få åtkomst till alla produkter och tjänster så att vi kan identifiera dig som kund eller användare. Du kan skapa ditt Volvo ID samtidigt som du installerar appen och öppnar den för första gången.

Jag har glömt mina inloggningsuppgifter/ har problem med att logga in på Volvo Cars-appen. Vad ska jag göra?
    Du kan enkelt återställa ditt lösenord genom appen eller Volvo Cars webbplats.

Vad kostar det?

Priset för tjänsten är 390 kr för ett år eller 690 kr för två år.